Vůně s výhledem na Alpy

Sdílejte

Pokud milujete horské výhledy, relaxaci i dotek Provence, pak se vám nabízí jedinečný luxusní wellness koncept v podobě Chalet Non-Sens by L’Occitane v rakouských Alpách.


Chalet Non-Sens, nová horská dřevěná chata, byla postavena v typickém alpském stylu. Snoubí v sobě tradici i moderní pojetí komfortního ubytování s důrazem na vysoký standard. V Hochrindlu, kde se chalet nachází, vás čeká nezapomenutelný pobyt s ohromujícím výhledem na údolí rakouských Alp. Na stavbě se podílela společnost DD design, která se postarala o vyladění interiéru do posledního detailu v souladu s přírodou a ohledem na příjemné užívání veškerých interiérových prvků.

Jak vypadá ubytování?
V chaletu je k dispozici pět ložnic s kapacitou pro deset osob. V horním patře jsou umístěny tři ložnice pro sedm osob, velká koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatné toalety. V přízemí nalezneme prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a s velkým portálem, který umožňuje přístup na terasu, kde si můžete vychutnat ranní kávu s výhledem do alpského údolí. V přízemí se nachází ještě ložnice pro dvě osoby a koupelna se sprchovým koutem. V samotném suterénu se našlo místo ještě pro single pokoj s kuchyní a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Všechny kuchyně jsou plně vybaveny, sloužit vám budou spotřebiče Miele a kávovary Nespresso s kapslemi. V ubytování najdete pět smart televizí včetně aktivního připojení na Netflix a také Playstation 5 se spoustou her pro všechny věkové kategorie. Wi-Fi je samozřejmostí. K dispozici je pro vás také krb se zásobou dřeva pro srubovou atmosféru. Ale zima vám rozhodně nebude – celý chalet je vytápěn podlahovým topením. Pro vaše pohodlí je zde také prádelna s pračkou a sušičkou a prostorem pro uložení lyžařského vybavení.

Wellness zóna
Nedílnou součástí suterénu je i luxusní wellness, díky kterému si na rozloze 56 m2 dopřejete komplexní zážitek. Wellness je vybavené vysoce kvalitní vířivkou a saunou, ochlazovacím vodopádem od Aquamarine Spa, sprchou a samostatným WC, umývacím koutkem a odpočinkovou zónou se dvěma lehátky, ručníky a župany. Vířivka s šestapadesáti masážními tryskami vám díky hydromasáži dokonale zrelaxuje tělo. Je permanentně vytápěná a čištěná s teplotou vody okolo 36–40 °C. Sauna s LED osvětlením vykládaná dřevem je určena pro čtyři osoby. V sauně jsou výhřevná kamna s horkými kameny, které se čas od času polévají vodou. Nainstalovaný ochlazovací vodopád je jedním z nejoblíbenějších způsobů ochlazení po pobytu v sauně. Příjemné aroma vám podtrhne uvolněnou atmosféru a pocit pohodlí na vaší dovolené. Celá wellness zóna je pro váš maximální komfort vybavena vůněmi od Aria Pura, kosmetikou L’Ocittane a vodou Evian.

Co nabízí okolí?
Chalet Non-sens se nachází na výhodném místě, odkud se jednoduše dostanete v zimě na lyžařskou sjezdovku (střediska Hochrindl, Turracher Höhe, Bad Kleinkirchheim), na bobovou dráhu či snowpark, v létě na projížďky na elektrokolech a na dlouhé horské procházky. Můžete si také udělat výlet do Korutan, navštívit malebné město Klagenfurt a osvěžit se ve vyhlášeném jezeruWörthersee.

Pokud se Vám líbil článek, budeme rádi když jej nasdílíte.