Kadeřnictví v souladu s uměním

Sdílejte

I takto může vypadat ráno ve Studiu flanér, kadeřnickém salonu, které vlastní stylista Dominik Merrel. 


Do prvorepublikového bytu v Loretánské ulici na Pražském hradě proniká velkými okny ranní slunce. Kreslí světelné obrazce na parketách a obrazech, na kterých tančí ženské postavy. Od kadeřnických křesel je vidět na Petřínskou rozhlednu. Právě přinesli zákaznici kávu. Uvolňuje se, rozvazuje vlasy z gumičky a oddává se profesionální péči mladého kreativního kadeřníka.

Vlasové spa

„Slovo flanér pochází z francouzštiny a označuje člověka, který se prochází městem a hledá inspiraci. Právě ta inspirace je přidaná hodnota našeho studia,“ vysvětluje Dominik Merrel a dodává: „Snažíme se vytvořit pro zákaznice prostor, ve kterém dostanou prvotřídní vlasovou péči, ale kde také potěší svojí duši. Proto v kadeřnictví pořádáme eventy. Nedávno jsme například nabídli zorganizovali večerní stříhání při svíčkách, vernisáž výstavy děl Milana Sodomy nebo módní přehlídku,“ vypráví Dominik, který s odvahou otevřel kadeřnictví právě před rokem v období pandemie. 

Kadeřnictví má ve své nabídce kromě dámských a pánských střihů, melírů i foukané, například luxusní vlasové spa a dokonce i stylistické konzultace a kompletní styling. Jeho cílem je, aby se žena cítila krásná, sebevědomá a spokojená.

Obrazy ženských siluet

V současnosti v oduševnělém prostoru studia uvidíte obrazy výtvarníka Milana Sodomy, který s tímto tématem pracuje ve svých malbách. Černé siluety ženských postav na bílém podkladu vyzdvihují ženskou krásu a smyslnost. 

„Ženy, které si ode mne koupily obraz, mi často říkají, že jim pozvedá ženskou energii. Asi je to tím, že opravdu obdivuji ženy a ženství jako takové. Ženy, měly byste vědět, že jste úžasné,“ říká výtvarník Milan Sodoma.

Pokud nemáte ještě dárek pro nějakou blízkou ženu, které byste chtěli udělat dobře, voucher do Studia flanér či tisk nebo obraz od Milana Sodomy, by mohl být dobrým nápadem. Tisky od výtvarníka Milana Sodomy jako dárek pořídíte na stránkách milansodoma.cz.

Objevte nový zážitek z návštěvy kadeřnictví na www.studioflaner.cz.

Pokud se Vám líbil článek, budeme rádi když jej nasdílíte.