Moderní a pohodlné kempování

Sdílejte

Luxusní dovolená v autokempu s čistým prostředím, moderním vybavením a celoročním provozem. Zavítejte do unikátního projektu Primátor Camping Resort v Litomyšli.


Autokemp v Litomyšli sahá svou historií až do roku 1966. Už ve svých začátcích patřil mezi top kempy ve střední Evropě. Vzpomínky a pochvaly zahraničních i českých hostů v kronikách kempu nešetří superlativy na kvalitu a čistotu. Současní provozovatelé mají za cíl stát se opět vyhlášenou jedničkou mezi kempy nejen v Česku, ale i v kontextu celé Evropy, proto bylo rozhodnuto kemp zcela obnovit a začít tak psát zcela novou etapu. A zatím se jim to velmi daří. Ocenění Traveller Review Awards z posledních dvou let jako uznání za pohostinnost pro cestovatele svědčí o tom, že se vydali správným směrem.

Jak vypadá ubytování?
Primátor Camping Resort je otevřený nejen rodinám s dětmi, ale také sportovním skupinám, školním výletům, firmám, dokonce i svatbám. Rauty i projektor jsou běžně v nabídce. Připraveny jsou kapacity od dvou do šesti lůžek. Pro sezonu 2024 bude připraveno celkem dvaadvacet nových chatek, z toho kapacita (včetně přistýlek) bude celkem pro 141 osob. Velkým lákadlem je i sedm glampingových stanů (pro čtyři osoby), které tvoří malé stanové městečko při vstupu do kempu. Pokud byste chtěli vyzkoušet, jaké je užít si noc v glamping stanu, můžete si rezervovat pobyt mezi květnem a zářím. Mimo nové chaty se i nadále drží idea původního kempu – lze tedy přijet a postavit si vlastní stan. Nechybí zde ani deset zpevněných ploch proobytné vozy a karavany, u nichž najdete přípojku k elektrice. Do nového kabátu se oblékla i Hospoda na kempu. Změnou prošly jak vnitřní prostory, tak venkovní, a to doslova k nepoznání. Pro letní provoz funguje centrální budova s WC a se sprchami v horní části kempu, kde je možné si uvařit i jídlo.

Jaké aktivity kemp nabízí?
Je to sport téměř všeho druhu. Areál sousedí se SportCentrem, takže si stačí jen rozložit síly na všechny sportovní aktivity, které se tu nabízejí! Vyzkoušejte si bowling, zahřejte se při partičce squashe, odreagujte se při tenisovém zápase nebo si s kamarády vyhlaste volejbalový turnaj. V areálu kempu nechybí ani dětské hřiště a prostor na beachvolejbal. A pokud by na vás bylo sportovních aktivit v kempu málo, na dohled stojí plovárna i krytý bazén. Z druhé strany pak kemp sousedí s Fotbalparkem. Jedná se o oficiální osmnácti jamkové fotbalgolfové hřiště, na kterém se odehrává i Mistrovství ČR. Že jste fotbalgolf ještě nikdy nehráli? Pak máte jedinečnou příležitost! V rámci ubytování v Primátor Camping Resortu získáte slevu 10% na všechny sportovní aktivity, které jsou součástí areálu. Stačí mít s sebou kartu kempu.

Za čím vyrazit do okolí?
Odpověď je jednoznačná. Do centra Litomyšle. Unikátní historické město je zapsané od roku 1999 na Seznamu památek UNESCO.Je to také velmi činorodé město. Pořádá se tam hned několik akcí během celého roku – od Lázní Ducha, Dnů Rettigové, Smetanovy Litomyšle, Toulovcových pátků, kdy se každý prázdninový pátek koná pohádka pro děti a koncert, až po podzimní ArchiMyšl.

Tip do kalendáře
29. května bude oficiální slavnostní otevření Primátor Camping Resortu pro veřejnost. Bude to velké a velkolepé. Přijeďte se přesvědčit.

Pokud se Vám líbil článek, budeme rádi když jej nasdílíte.