Má twist i šmrnc

Sdílejte

Vykročte ze své komfortní zóny a dejte šanci něčemu novému, na první pohled nevšednímu. Ochutnejte spojení kávy a citrusů, které je možná trochu drzé, za to ale inspirativní a osvěžující. Drink Mazagrande bude vašim partnerem na brouzdání městem, ozvláštní každou společenskou akci a dodá vám energii během dlouhých pracovních dní.


Všechno začíná zvědavostí.Kávu milujete, ovoce také, ale jak chutnají dohromady? Káva, bublinky a k tomu citron nebo yuzu, nečekané, ale lákavé. Po prvním ochutnání má většina z nás jasno – buď tento drink zbožňujeme, nebo nenávidíme, jedno je ale společné – nenechá vás chladnými. Pokud patříte k té první skupině, jistě vám neuniklo, že fenomén kávových koktejlů v souvislosti například s úspěchem espresso tonicu nabral v posledních letech na obrátkách a nabídka nejen v kavárnách je teď opravdu zajímavá.

S dotekem Japonska

Právě na dobití energie a šťavnaté osvěžení i mimo kavárenské prostředí se zaměřují drinky Mazagrande, u nichž hraje hlavní roli káva s neotřelým citrusovým twistem. Nyní můžete vyzkoušet novou prémiovou příchuť, která stojí na ledovém cold brew a japonském citrusu yuzu. Tento drink je hravý a sofistikovaný zároveň, probouzí zvědavost a dodává přírodní elán, kdykoli jej budete potřebovat. Proto se perfektně hodí na procházku po pražské náplavce, do letního kina nebo na posezení s přáteli. Je přirozeně sladký jen díky ovoci, a navíc veganský, takže si jeho chuť můžete dopřávat opravdu bez výčitek. Plechovku jednoduše sbalíte do kabelky nebo batohu a přírodní dávku energie budete mít kdykoli po ruce. Mazagrande bude skvělým partnerem na všechna vaše městská dobrodružství, podrží vás ale i při dlouhých pracovních dnech, kdy postrádáte kreativitu, potřebujete stihnout deadline nebo postrčit k lepšímu soustředění. V jednom nápoji je množství kofeinu, které odpovídá asi 1,5 šálku espressa a můžete se spolehnout, že obsažená káva je skutečně vysoce kvalitního původu. Díky tomu si můžete užít ledovou kávu kdekoli a nemusíte snižovat nároky na její kvalitu.

Do každé společnosti

Tato novinka je oblečená do pastelových barev, skvěle jí ale sluší i whiskové skleničky ve společnosti ledových kostek a plátků citronu. Bude držet krok s vaší estetikou a skvěle zapadne na každou společenskou událost. Chystáte se na party, grilovačku nebo cool piknik? I tady je Yuzu Tonic jako doma. Staňte se na chvíli barmanem či barmankou podle vzoru španělské nebo portugalské barové scény a namíchejte některý z alkoholických kávových koktejlů, pro které je Mazagrande jako dělaný. V kombinaci s šumivým vínem nebo ginem vykouzlíte drinky, které budou hitem večera. Sám o sobě je ale Yuzu Tonic výbornou virgin variantou na jakoukoli příležitost. Ať už vás to během slunných dní zatáhne kamkoli, bude tento nápoj připraven dodat vám potřebný elán a osvěžení, aby byly všechny vaše zážitky ještě intenzivnější.

Pokud se Vám líbil článek, budeme rádi když jej nasdílíte.