iWant

Sdílejte

Když se k nám dostalo první video Ondry a Maui, věděli jsme, že tahle dvojka s Amazing Places nějakou dobu zůstane. Ondra ho tenkrát natočil v zimě v parku jednoho pražského hotelu, dovnitř ho totiž nechtěli pustit. Napodruhé už to vyšlo, a to nás naopak pustili úplně všude. A proč? To se dozvíte na následujících řádcích.


O tom, že jsme v Amazing Places „jablíčkáři“, jsme už psali. Spolupráce, jako je právě tahle, nás baví hodně. A když nám to ještě ulehčí práci, není o čem přemýšlet. Ještě tentokrát jsme dostali trochu zapeklité zadání. Běžně s Ondrou & Maui natáčíme z kouzelných míst a ukazujeme, jak vypadají a co všechno se tam dá dělat. Zabalíme kufry (a že jich je!), Maui a na dva dny se přesuneme kamkoliv, kam nás práce zavane. Na konci léta nás čekal ale jiný oříšek. Nebo tedy jablíčko, ať jsme styloví. Zůstali jsme v Praze, s přepravkou plnou Apple produktů a scénářem, který jimi byl nadupaný od prvního slova až po poslední tečku. A náš úkol? Ukázat hoteliérům, jak jim tyhle Apple vychytávky můžou usnadnit život.

K ruce nám během natáčecího odpoledne bylo výjimečně i pár lidí navíc. Zapojit & nastavit & zprovoznit všechny Apple věcičky bychom sami ve dvou rozhodně nezvládli. Recepci ovládl elegantní iMac, z Ondry se během pár hodin stal nadšenec do Airtagů, přes který v jednu chvíli našel i ztracenou Maui, a naše psí parťačka dokonce vyzkoušela placení přes Apple Watch. Odpoledne to bylo náročné, hlavně pro Ondru, který se tentokrát převtělil do všech možných rolí, které si v hotelu dokážete představit. Od poslíčka přes paní na úklid až po kuchaře. Hostem byl samozřejmě také on. A povedlo se? Přenést další z Ondrových vtipných scénářů na obrazovky iPhonů, iPadů, MacBooků i Apple televizí? Věříme, že ano, ale to už necháme na vás, až na něj na našich sociálních sítích narazíte.

Pokud se Vám líbil článek, budeme rádi když jej nasdílíte.