Domácí kino oděné v luxusu

Sdílejte

Pozvěte přátele na filmové promítání svého oblíbeného filmu, sledujte společně s rodinou napínavé sportovní přenosy nebo si užijte romantický večer ve dvou při koncertu klasické hudby. S unikátní novinkou značky Extree se vaše zahrada promění v luxusní domácí kino, kde se servírují ty nejlepší audiovizuální zážitky.


Proměňte svou zahradu na místo jedinečných setkání a nezapomenutelných okamžiků, které bude splňovat ty nejvyšší nároky na prémiový segment i technologickou kvalitu.

Česká značka Extree je expertem na výstavbu designových dřevostaveb a své profesionální know-how nyní spojuje s nejmodernějším audio video showroomem v Evropě značky VOIX, aby v rámci unikátního projektu proměnila naši představu domácího kina. Cinema jednotku vybudují přímo na vaší zahradě, přičemž vybrat si můžete ze dvou velikostí, šestnáct nebo dvacet čtyři metrů čtverečních. Kvalitní techniku nechte na odbornících, zvuk i obraz mají opravdu vychytaný, podobu sálu si ale upravte přesně podle svých představ. Ať už sníte o filmovém křesle, nebo chcete vše sledovat raději z velké designové sedačky, v Extree vám zajistí ten nejlepší nábytek od prověřených dodavatelů.

Pro fanoušky i hrdiny

Díky vlastnímu domácímu kinu už nebudete muset ztrácet čas cestou do běžného kina, hledáním parkovacího místa ani výběrem vstupenek. V Extree Home Cinema se můžete spolehnout, že budete mít vždy to nejlepší místo v sále a také občerstvení, na které budete mít v danou chvíli chuť. Zároveň tady budete pánem či paní svého ovladače, a tak není problém film rozložit do dvou večerů, na chvíli ho pozastavit nebo přetočit zpět. Zkrátka tak, jak se vy sami rozhodnete. Tento neotřelý prémiový koncept není jen dokonalým filmovým sálem, ale také rájem progamery nebo milovníky sportu. Uspořádejte sledování fotbalových či hokejových zápasů, olympijských her nebo tenisových grandslamů. Velká obrazovka nebo plátno dokážou perfektně přenést atmosféru i napětí vrcholových sportovních momentů a spolu se špičkovým audiem vytvoří pocit, jako byste skutečně právě seděli na tribuně.

Špičkový bude ve vašem kině i zvuk, a tak během chvíle jednoduše vykouzlíte koncert oblíbené kapely nebose necháte unášet skladbami v podání symfonických orchestrů. Na zcela novou úroveň můžete v Extree Home Cinema posunout i hraní videoher. Čeká vás tu pohlcující zážitek s ostrými snímky a realistickým prostorovým zvukem. Ať už jste Guitar Hero, nebo se pohybujete v předních liniích Call of Duty, ve vašem domácím kině dostane každá hra úplně nový rozměr.

Do posledního detailu

A jak přesně takové domácí kino vypadá? Konstrukce z kvalitního severského smrku je prověřena drsnými islandskými podmínkami, všechny nátěry jsou řešeny ručně a samozřejmostí je také izolace pro tepelnou a zvukovou stálost. Součástí standardního vybavení jsou vstupní dveře, větrací okna, koberce, akustické doplňky a profesionální elektroinstalace. To vše bez nutnosti stavebního povolení. Pokud chcete přidat ještě třešničku na dortu, může být součástí kina i luxusní bar s vinotékou.

K vytříbené konstrukci patří i vytříbená technika. Proto v Extree Home Cinema pracují s prémiovou kvalitní značkou SONOS, která dodává kinům 3D zvuk Dolby Atmos. Zároveň vytváří vícerozměrnou zvukovou scénu, jež se pohybuje kolem vás a vykresluje každý šepot a explozi s dramatickou čistotou, detailem a hloubkou. O mimořádně kvalitní obraz se postará nativní 4K HDR projektor značky EPSON s profesionálním plátnem o úhlopříčce čtyři sta padesát centimetrů, tedy neuvěřitelných sto sedmdesát palců. Působivý obraz tohoto výkonného projektoru vám dost možná vezme dech.

www.extreecinema.cz

Pokud se Vám líbil článek, budeme rádi když jej nasdílíte.